Welkom bij BlissRepair

ik help je als kerncoach bij de nodige 'reparaties'
Meer over mijNeem direct contact op!

Ben je klaar met je rot voelen?

Boek een gratis intake sessie

Waarom BlissRepair?

Mijn BlissRepair is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een kleine reparatie door middel van e-mail coaching, om je net even weer in de juiste richting te helpen.

“I am a Lighthouse rather than a lifeboat. I do not rescue but instead help others to find their own way to shore.”

Ben je er klaar voor? Het (her) ontdekken van jezelf? Ik wil jou daar graag bij helpen. Samen gaan we jou weer op de kaart zetten. De beste versie van jezelf (weer) creëren.

Bevind jij je in die fase waarin je excuses blijft verzinnen waarom iets niet lukt of kan. En weerhoud je jezelf daardoor om echt werk van je hartewens te maken en deze te vervullen? Geen tijd, geen geld, kids te jong, het lukt vast niet want… bla bla bla kom op, actie!

Je hoeft niet meteen heel je leven radicaal op de kop te zetten, kleine stapjes richting jouw doel en ik ga helpen. Hoe?

Gratis Intake ook bij BlissRepair

Er is altijd eerst een gratis intake, zo kun je zien of ik de juiste keus ben voor jou als kerncoach. Bij BlissRepair gebeurt dit per e-mail, de eerste mail is vrijblijvend en hierin krijg je informatie over mijn werkwijze en overzicht van de kosten. Pas daarna hoef je akkoord te geven en gaan we aan de slag. 

BlissRepair is e-mail coaching, gedurende 4 weken ontvang je vragen, opdrachten, tips & tricks per mail en tussentijds zullen we per mail je hordes bespreken en analyseren.

De dienst BlissRepair is bedoeld om te helpen bij kleine reparaties. Mocht je meer dan e-mailcoaching willen dan verwijs ik je graag naar de RouwLounge.

Heb je zelf een ander idee hoe je een samenwerking zou willen starten? Laat het me weten!

E-mail Coaching BlissRepair

 

Wanneer je bij WithBliss kiest voor e-coaching kun jij in je eigen, veilige omgeving, via mailcontact met mij delen waar je tegenaan loopt. Wat je gevoelens zijn en wat je graag zou willen veranderen.

Kleine stappen zijn ook stappen, je gaat immers vooruit.

Misschien wil je helemaal niets veranderen, maar wil je gewoon je verhaal kwijt om te toetsen of je op de juiste weg bent. Ik ben dan jouw navigator. Ik geef je tips, feedback, ben je digitale oortje en je side-kick.

.

.

Je schrijft lekker van je af en je krijgt nog advies ook. Mijn ervaring is dat schrijven helend werkt. Dat is fijn he, twee vliegen in 1 klap!

Ik ga je helpen om structuur te brengen in je proces, als KernCoach zal ik je begeleiden d.m.v. e-mails met vragen, opdrachten, tips & tricks!

We beginnen met een periode van 4 weken. Heb je hierna nog behoefte om verder te gaan met de e-mail coaching, of wil je 1-op-1 coaching, dan zal ik een offerte op maat maken voor je.

Samen is beter dan alleen

je kunt dit, met de juiste handvatten voel je je snel veel beter

  • Voor rouwverwerking
  • 1-op-1 coaching
  • Kerncoaching
  • Blogs met tips
  • Laagdrempelige communicatie
  • Locatie in Hoogeveen

DIENSTEN

 

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Buiten het BlissRepair e-mail coaching programma bied ik ook intensievere 1-op-1 coaching aan. Informatie hierover kun je vinden bij RouwLounge. Voor iedereen geldt een ander rouwproces, daarom heb ik daar verschillende pakketten aan te bieden. Voor ‘kleinere’ problemen kunt u bij mij terecht bij deze dienst, BlissRepair. Dit is een e-mail coachings programma, waarbij we je hordes aanpakken en elimineren.

CONTACT

Ik ben te bereiken per mail en per Whatsapp.

Tijdens de e-mail coaching zullen er vaste dagen zijn dat ik je nieuwe mails stuur met tips & tricks en vragen en antwoorden. Tussendoor ben ik uiteraard ook beschikbaar voor vragen.

Z

GECERTIFICEERD

Ik ben gecertificeerd in emotiemanagement. Zelf noem ik me een kerncoach!

Samen kunnen we dit, neem contact op als je meer wilt weten over wat ik voor je kan betekenen

persoonlijke emails

Alle e-mail wisseling is gepersonaliseerd. Ik zal je vragen stellen en van daaruit maak ik een programma wat perfect aansluit bij hordes waar je zelf niet overheen komt

de ROUWlounge - Vertrouwen

De RouwLounge 1-op-1 coaching is altijd veilig en prive. Je mag iemand meenemen naar de sessies als jij je hierdoor veiliger en vertrouwder voelt.

Wanneer BlissRepair?

  • Je hebt 1 struikelpunt, waar je telkens op blijft hangen. E-mail coaching kan perfect zijn om 1 of een aantal kleinere struikel punten aan te pakken.
  • Je wilt je tijd graag flexibel indelen. E-mail coaching is handig als je eigenlijk altijd te weinig tijd in een dag hebt, maar toch graag een coach wilt om dingen door te spreken. Je kunt de mails sturen wanneer je wilt en ook mijn antwoorden kun je bekijken wanneer jij er tijd voor hebt.
  • Je kunt lekker in je eigen huis blijven en betaalt dus geen reiskosten (en hebt geen reistijd) en je kunt als je dat prettig vindt redelijk anoniem blijven (je e-mailadres en rekening gegevens zijn de enige informatie die ik dan van je kan zien. Soms is een eerste stap per e-mail makkelijker dan in een 1-op-1 sessie en dat is helemaal oke.
  • Ook is e-mail coaching handig voor als je het fijn vindt om alles later nog een keer terug te lezen, je bewaart de e mails gewoon en als je weer even wat steun nodig hebt kun je de antwoorden eindeloos teruglezen wanneer je hier behoefte aan hebt.
Het BlissRepair e-mail coachingsprogramma bestaat uit een mailwisseling van 10 e-mails. Eerst stuur jij je mail met je vragen en/of problemen en ik zal daar binnen 2 werkdagen op reageren. Ik stuur je antwoorden, tips, opdrachten etc. Alles wat je nodig hebt om verder te komen. Tussendoor kun je alles op papier zetten en dat uiteindelijk bundelen in een volgende e-mail. Zo kun je rustig nadenken over wat je graag behandeld wilt hebben.

Voor dit basis e-mail coachingstraject zijn de kosten €60,- voor 10 mails. Je betaalt dus maar 6 euro per e-mail!!

Omdat ik goed en inhoudelijk wil reageren moet je per e-mail rekenen op 2 werkdagen reageertijd. Mocht er spoed achter zitten kun je dat natuurlijk aangeven en ik zal daar dan rekening mee houden.

We eindigen met een e-mail waarin ik alles samenvat wat we behandeld hebben en als je door wilt gaan met de coaching dan kun je er voor kiezen om door te gaan, ik zal dan een prijs op maat maken wat aansluit bij je behoefte. Ook kun je ervoor kiezen om door te gaan met de coaching 1-op-1 zoals beschreven staat bij de dienst RouwLounge.

Prijzen 1-op-1 coaching

WithBliss – RouwLounge Pakketten

Neem contact met me op!

Linda Haverkamp

06-50586092 (alleen Whatsapp)
info@withbliss.nl

Pin It on Pinterest