linda

Over mij

 

Ik ben ‘KernCoach’. Dat wil zeggen terug in de tijd, naar je kern. Ergens op je reis naar je doel heeft iets of iemand je afgeleid. Dus dat gaan we eerst naar de oppervlakte halen. Bewustwording! Om structurele verbeteringen te kunnen maken moeten we begrijpen waarom je doet wat je doet.

01. Persoonlijk

Mijn naam is Linda en ik ben 45 jaar (1973) Moeder van knots (te) gekke kids. Dol op ze en soms plak ik ze achter het behang. Erg functioneel dat spul op de muur.

Ik ben dol op: bootcamp (altijd buiten trainen in het park), lekker eten met een passend drankje, een goed boek of dito movie. Ik kan ontzettend blij worden van kleine dingetjes, geluksmomentjes.

Ik heb niet altijd een makkelijk leven gehad en daarom kan ik jou ook goed helpen. Is het niet voor niets geweest en haal ik daar nu mijn kracht uit.

“I love it when a plan comes together.”

02. Professioneel

Ik heb in de uitvaart gewerkt plus privé gerelateerd weet ik als geen ander wat rouw is. Tevens heeft mijn broer zijn eigen uitvaart centrum en kan ik met hem sparren over van alles op het gebied van rouw, afscheid en persoonlijke wensen omtrent uitvaart.

Ook ben ik beroepsmilitair geweest bij de Landmacht en heb hier ontdekt dat ik mezelf kan pushen to the limit in welke staat van zijn ik mij ook bevond. Toffe tijd gehad! Ik ben daarna projectleider geweest en verschillende grote financiële contracten in mijn beheer gehad. Verschillende groepen mensen aangestuurd en mezelf meester gemaakt in het optimaliseren van slecht renderende contracten.

In mijn huidige baan, naast kerncoach, werk ik als ambulant begeleider. Ik ondersteun gezinnen en mensen met psychische beperkingen. Deze baan als begeleider is een lot uit de loterij en sluit perfect aan bij mijn eigen onderneming.

03. KernCoach

Door mijn ervaringen, zowel op zakelijk als privé gebied kan ik jou uitstekend ondersteunen. Ik geef je in ieder geval vertrouwen mee naar huis dat je altijd op je intuïtie mag vertrouwen, het zit er niet voor niets.

Bovendien ga ik je leren wat bewustwording is. Als jij je niet bewust bent waarom je doet wat je doet, zegt wat je zegt en voelt wat voelt kun je onmogelijk structureel verbeteren.

Jij zit vast? Ik ben er en ik help je!

“I am a Lighthouse rather than a lifeboat. I do not rescue but instead help others to find their own way to shore.”

Testimonials

Je geeft waardevolle tips. Alles is bespreekbaar. Je veroordeelt niet. Ik kan je 100% vertrouwen.

Je steunt me, maar duidt ook op mijn valkuilen. Je legt snel verbanden en komt vlot tot de kern van het probleem.

Een gesprek met jou brengt me tot mijn diepste ik. En denk ik veel na om dingen anders te doen. Je houdt mij een spiegel voor, laat mij actief zijn met mijn issues.

Karin Herkenij

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een vriendin die zeer enthousiast was over haar. Ik was op dat moment erg kwetsbaar en ook onzeker. Ik vond de stap om contact te leggen erg moeilijk.

Vanaf het moment dat ik bij Linda voet over de drempel zette voelde het goed. Een warm en sfeervolle huiskamer waar ik me direct op m’n gemak voelde. Linda heeft aan een blik of een half woord genoeg om door een bepaald masker heen te prikken. Weet de vinger op de juiste (pijnlijke) plek te leggen, maar geeft je wel het vertrouwen dat het wel op te lossen is met elkaar.

Door Linda heb ik het dan ook vertrouwen gekregen, dat ondanks het feit dat ik er nog lang niet ben, we samen stappen kunnen nemen! Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben.

Karin Clevering

KernCoach

Voor een persoonlijke aanpak

Linda Haverkamp

KernCoach

Online ben ik hier te bereiken

Kantooruren

Linda

Ik ben van 08.30 tot 20.00 te bereiken per Whatsapp. E-mails kun je altijd sturen en ik zal zsm reageren.

Dit ben ik met Rolf Winters van Down to Earth

Over mij en waarom ik je kan helpen:

‘ I am badass with a good heart. Soft but strong, unapologetic and honest.The type of girl you go to war beside’ 

Hi!! Welkom… leuk dat je er bent. Ik ben Linda, het gezicht achter WithBliss en misschien wel jouw toekomstige coach/sidekick.

Ongeveer 25 jaar geleden, ik was toen 20 jaar, wist ik al dat ik goed was in wat ik nu doe. En dat is jou ondersteunen om (weer) de beste versie van jezelf te worden. Ondanks het feit dat ik uiteraard nog niet de levenswijsheid bezat die ik nu wel in the pocket heb, wist ik dondersgoed wat ik deed om daar waar advies werd gevraagd het juiste mee te geven. Heerlijk vond ik dat. Toch was het toen nog niet mijn tijd en moest ik eerst nog andere wegen bewandelen om mijn pocket dusdanig in balans te hebben zodat ik jou optimaal kan ondersteunen.

Afgelopen zomer verloor ik mijn baan.. Waaat?! Maar jullie kunnen toch niet zonder mij? Chips!! .. dat konden ze dus wel. Verdorie, en nu? Ik kreeg een brief van het UWV met de tekst “volgens onze gegevens heeft u een werkverleden van 25 jaar”. Wojooo, ineens heb je geen baan meer. Ik was projectleider en heb verschillende grote, financiële contracten in mijn beheer gehad (o.a. RijksUniversiteit Groningen). Een diversiteit aan medewerkers aangestuurd, mezelf moeten overgeven aan een zakelijk kat-en-muisspel om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Slecht renderende contracten optimaliseren, daar was ik goed in en daar kwam ik ’s ochtends mijn bed voor uit. Dat was mijn missie… toch??

Uiteindelijk is mijn target bubble dus lek geprikt, dit lek heb ik gedicht met een BlissRepair pleister en… WithBliss was geboren.

Neem contact met me op!

Linda Haverkamp

06-50586092 (alleen Whatsapp)
info@withbliss.nl

Pin It on Pinterest