Selecteer een pagina

linda

Over mij

Ik coach ondernemende bonusgezinnen naar een sterk communicatieve relatie, zodat de liefde en jullie intentie centraal komt te staan. We zorgen ervoor dat jullie gezin een hecht team wordt, waarin iedereen een plek mag hebben – en iedereen deze plek ook herkent.

01. Persoonlijk

Mijn naam is Linda Haverkamp (1973) en ik kom uit Peize. Ik ben moeder van mijn jongens (2000 en 2006) en ook bonusmoeder van de kinderen van mijn vriend (2008 en 2009). Ons samengestelde gezin is sinds voorjaar 2020 samen en hier geniet ik met volle teugen van. 

Ik kan ontzettend genieten van lekker eten, een goed boek of een spannende film. Oh, en motorrijden vind ik heerlijk, de vrijheid die je dan ervaart!

02. Professioneel

Zelf ben ik opgegroeid in een samengesteld gezin en heb ik enorm veel ervaring opgedaan door zelf ook een bonusgezin te hebben. Ik heb een diverse achtergrond op carrièregebied: beroepsmilitair bij de Landmacht, projectleider met grote financiële contracten, ik ben werkzaam geweest bij Jeugdzorg met moeilijk opvoedbare jongeren en tegenwoordig houd ik me bezig als ovenist bij een crematorium. 

Uit al deze verschillende hoeken heb ik kwaliteiten opgedaan die nu ontzettend waardevol zijn in mijn werk als coach voor bonusgezinnen. Ik combineer efficiëntie, doorzettings- en inlevingsvermogen met passie, kracht en een goede helicopterview in elke gezinssituatie.

03. Coach voor bonusgezinnen

Door mijn rijke ervaringen met bonusgezinnen en de kwaliteiten vanuit mijn werk heb ik mijn krachten en passie gebundeld. Ik ben overtuigd dat elk bonusgezin in harmonie en wederzijds respect kan leven met de tools die ik ze aanbied. Dit zie ik ook als mijn missie, om bonusgezinnen te helpen naar een fijne situatie voor iedereen. 

Mijn huidige bonusgezin loopt als een tierelier. Maar dit is niet altijd zo geweest.

In een vorige relatie, met een andere partner en dus ook met een andere gezinssamenstelling, liep ons bonusgezin niet zo goed. Er was een slechte communicatie, ik trok in mijn eentje de hele kar en er was weinig ruimte en begrip. Inmiddels kan ik nu zien waar de knelpunten toen zaten en weet ik hoe ik dat in mijn huidige bonusgezin succesvol kan toepassen.

Mijn huidige bonusgezin leeft in harmonie met elkaar. Natuurlijk hebben wij ook onze dingetjes, dat kan ook niet anders. Het belangrijkste is dat je leert hoe je met deze dingetjes kunt omgaan, zodat je elkaar begrijpt en als een hecht team naar oplossingen zoekt. 

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Mijn achtergrond ligt in verschillende disciplines. Op mijn 24e ging ik het leger in, bij de Landmacht. Het was mijn verlangen naar avontuur wat ervoor zorgde dat ik deze stap maakte. Naast avontuur, ontwikkelde ik ook veel teamwork, discipline en doorzettingsvermogen. Deze vaardigheden hielpen mij ontzettend bij het aansturen van een team van 50-man, bij de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik na mijn defensie-avontuur als projectleider aan de slag ging. 

Uiteindelijk rolde ik in de hulpverlening, waar ik in mijn baan psychisch kwetsbaren mocht bijstaan. Misschien kwam mijn liefde voor het verder brengen van anderen daar wel het meest tot zijn recht. Vooral in mijn laatste werkzaamheden bij Jeugdzorg heb ik ontzettend veel bonusgezinnen voorbij zien komen. Uit ervaring weet ik dat een thuissituatie heel belangrijk is voor het kind, maar ook voor de ouders. Mede door mijn ervaringen met mijn eigen bonusgezinnen en de inzichten uit mijn werk, heb ik besloten om mijn kennis en expertise in te zetten om anderen te helpen tot een fijn en goedwerkend bonusgezin.

Dit ben ik met Rolf Winters van Down to Earth

Waar staat ‘With Bliss’ voor?

With Bliss is de naam van mijn praktijk en dat staat voor met geluk, met kracht, met passie. Dat is namelijk mijn missie. Ik heb al zoveel bonusgezinnen gezien die het niet gered hebben, wat ontzettend zonde is. Ik weet hoe we ervoor kunnen zorgen dat jullie bonusgezin de moeilijkheden overkomt en dat jullie voortaan met begrip en respect communiceren. 

Ik stel altijd de vraag:
Wil je gelijk hebben of wil je gelukkig zijn?

En dit is naar mijn mening een heel belangrijke. In een bonusgezin leven, betekent soms concessies doen en een beetje geven en nemen. Wil je daarom koste wat kost in je gelijk staan, of wil je met z’n allen gelukkig zijn?

Is alles dan ineens koek en ei?

In mijn coaching gaan we de knelpunten in jullie bonusgezin ontdekken en aanpakken. Deze knelpunten zijn per gezin verschillend, soms zijn er meerdere dingen die niet lekker lopen. We gaan ervoor zorgen dat deze knelpunten opgelost worden, dat de communicatie verbetert en dat iedereen weet wat zijn of haar plekje in het gezin is. Dit betekent natuurlijk niet dat er nooit meer onenigheden zijn. 

Ik leer jullie hoe je in het vervolg met irritaties of onenigheden kunt omgaan, zonder dat iedereen weer in oude patronen vervalt. Je leert elkaar begrijpen en problemen op een gerichte manier op te lossen, zonder hoog in de emoties te zitten. Dit zorgt voor meer harmonie, begrip en respect naar elkaar.

Ben je benieuwd hoe ik jullie bonusgezin kan helpen?

Testimonials

Je geeft waardevolle tips. Alles is bespreekbaar. Je veroordeelt niet. Ik kan je 100% vertrouwen.

Je steunt me, maar duidt ook op mijn valkuilen. Je legt snel verbanden en komt vlot tot de kern van het probleem.

Een gesprek met jou brengt me tot mijn diepste ik. En denk ik veel na om dingen anders te doen. Je houdt mij een spiegel voor, laat mij actief zijn met mijn issues.

Karin Herkenij

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een vriendin die zeer enthousiast was over haar. Ik was op dat moment erg kwetsbaar en ook onzeker. Ik vond de stap om contact te leggen erg moeilijk.

Vanaf het moment dat ik bij Linda voet over de drempel zette voelde het goed. Een warm en sfeervolle huiskamer waar ik me direct op m’n gemak voelde. Linda heeft aan een blik of een half woord genoeg om door een bepaald masker heen te prikken. Weet de vinger op de juiste (pijnlijke) plek te leggen, maar geeft je wel het vertrouwen dat het wel op te lossen is met elkaar.

Door Linda heb ik het dan ook vertrouwen gekregen, dat ondanks het feit dat ik er nog lang niet ben, we samen stappen kunnen nemen! Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben.

Karin Clevering

KernCoach

Voor een persoonlijke aanpak

Linda Haverkamp

Coach voor Bonusgezinnen

Online ben ik hier te bereiken

 

Kantooruren

Linda

Ik ben van 08.30 tot 20.00 te bereiken per Whatsapp. E-mails kun je altijd sturen en ik zal zsm reageren.

Pin It on Pinterest