Welkom bij de RouwLounge

ik help je bij je verwerkingsproces
Over mijNeem direct contact op!

Ben je klaar met je rot voelen?

Boek een
gratis intake sessie

Rouw in kaart brengen

Rouw is een proces, een proces wat je niet mag onderschatten of weg moet willen stoppen. Het is een emotioneel proces wat tijd en energie kost. Bovendien zal je geduld en je relativeringsvermogen op de proef worden gesteld. “Het ging immers zo goed.”

Niet alleen in je proces kun je veel betere gesprekken voeren, ook in het afscheid zelf (de uitvaart) zijn legio mogelijkheden om het afscheid te personaliseren. Dit ondersteunt het (aankomend) rouwproces enorm.

Deze mogelijkheden zal ik in een later stadium bespreken.

Vertrouwen

Graag help ik je op weg om je vooral het vertrouwen te geven dat je je eigen rouwproces aankunt. Mocht je dit lezen terwijl je middenin een rouwproces zit, denk je nu waarschijnlijk “Echt niet! Ik kom hier nooit meer bovenop”. Ik ga je niet zeggen dat je leven niet verandert, want dat doet het, maar ik ga je ondersteunen zodat je verder kunt.

Rouw in vele vormen

Ik wil je ook graag meegeven dat het rouwproces niet alleen geldt bij het verliezen van een dierbare. Het verliezen van je baan, een vriendschap of je huis is ook rouw. En een hele belangrijke die veel mensen kunnen ervaren: het verliezen van jezelf of minstens het gevoel hebben dat dit staat te gebeuren.

Gratis Intake bij alle pakketten

Er is altijd eerst een gratis intake, zo kun je zien of ik de juiste keus ben voor jou.

Daarna kun je kiezen uit een aantal opties.

Omdat geen mens hetzelfde is heb ik verschillende pakketten om uit te kiezen. Heb je zelf een ander idee hoe je een samenwerking zou willen starten? Laat het me weten!

het RouwLounge pakket

Dit pakket bestaat uit 10 sessies van ongeveer 60 minuten. In elke afspraak zullen we weer andere dingen behandelen en alles wordt aan jouw proces aangepast, zodat het hulp op maat is. De afspraken voor de sessies worden vooraf ingepland, zo zal er nooit te veel tijd tussen de sessies zitten.

het RouwLounge MiniBar pakket

Je kiest voor losse afspraken van 60 minuten, zo kun je langer aftasten of dit iets voor je is. Je betaalt deze sessies vooraf en maakt steeds na elke afspraak een vervolgafspraak mocht dit wenselijk zijn.

de RouwLounge strippenkaart

Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart, deze kun je voor 5 of voor 10 uur kopen. Dit is het meest geschikt als je al wat verder in je proces bent en je wilt graag af en toe een check-up om even weer op het juiste pad geholpen te worden. Deze strippenkaarten kun je gebruiken wanneer je wilt, bijvoorbeeld 1 keer in de maand of juist soms 2 keer in de week en dan weer 2 maanden niet. (Let op: de afspraken kunnen uiteraard alleen ingepland worden als er plek is in mijn agenda.)

het RouwLounge VIP pakket

Het VIP pakket is voor wanneer je meer intensieve begeleiding wenst. Dit pakket is het standaard RouwLounge pakket (10 sessies van 60 minuten), plus dat ik buiten onze afspraken regelmatig contact met je opneem én dat ik altijd voor je bereikbaar ben per e-mail en per Whatsapp. Ook mag je bij dit pakket in de eerste 2 afspraken iemand meenemen, zoals je partner, je kind, etc. Ik zal jullie dan beiden op weg helpen en de overige sessies zal ik alleen met jou doorlopen. Zo weet de persoon die het dichtste bij je staat precies waarmee je bezig bent.

Samen is beter dan alleen

jij kunt dit, met de juiste handvatten voel je je snel veel beter

  • Voor rouwverwerking
  • 1-op-1 coaching
  • Blogs met tips
  • Laagdrempelige communicatie
  • Locatie Groningen en omstreken

DIENSTEN

CONTACT

Ik ben te bereiken per mail en per Whatsapp.

Z

GECERTIFICEERD

Ik ben gecertificeerd in emotiemanagement en ben een gediplomeerd Rouwtherapeut.

GESPREK OP LOCATIE

De afspraken zullen bij mij thuis gevoerd worden, eventueel in overleg op externe locatie

de ROUWlounge - Vertrouwen

De RouwLounge 1-op-1 coaching is altijd veilig en prive. Je mag iemand meenemen naar de sessies als jij je hierdoor veiliger en vertrouwder voelt.

Prijzen

WithBliss – Pakketten

Neem contact met me op!

Linda Haverkamp

06-50586092 (alleen Whatsapp)
lindahaverkamp@outlook.com

Pin It on Pinterest